Νέο υπόμνημα από τον προπονητή που κατηγορείται για παρενόχληση

Δευτέρα, Ιανουάριος 3, 2022 - 9:05πμ

Ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας με το νέο του υπόμνημα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή όχι, ισχυρίζεται μέσω βίντεο ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα που καταγγέλλει η 14χρονη αθλήτρια του ότι την παρενόχλησε μπήκαν και βγήκαν από τη σχολή του 22 άτομα.


Ο προπονητής ισχυρίζεται
«Από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκα ότι είμαι αθώος και προσπάθησα να αποδείξω την αθωότητά μου. Επισήμανα το γεγονός ότι η μητέρα της ανήλικης, η οποία κάνει την αρχική καταγγελία, καταθέτει επί λέξει: «Στην προπόνηση υπήρχαν μόνο ο προπονητής με την κόρη μου κι άλλα δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στον ισόγειο χώρο.» Επισημαίνω στο σημείο ότι μοναδική πηγή πληροφόρησης της μητέρας αποτελεί η κόρη της και φερόμενη ως παθούσα, η οποία στην αρχική εξιστόρηση του περιστατικού στη μητέρα της ανέφερε, όπως η ίδια η μητέρα βεβαιώνει, ότι στην προπόνηση εκτός από εμένα και τη φερόμενη ως παθούσα υπήρχαν άλλα δύο παιδιά και συγκεκριμένα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι".

Οι ισχυρισμοί μέσω βίντεο


Ο προπονητής, όπως λέει για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, έκανε ο ίδιος έρευνα και βρήκε κάμερα ασφαλείας από το γραφείο τελετών που βρίσκεται απέναντι από τη σχολή του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του:


«Προκειμένω να μπορέσω να αποδείξω την αθωότητα μου και να διαφυλάξω την τιμή και την υπόληψη μου αναγκάστηκα μόνος να προβώ σε ανακριτικές ενέργειες. Απευθύνθηκα στο γραφείο τελετών του κ...., ο οποίος διατηρεί κάμερα και για καλή μου τύχη βλέπει η κάμερα του την είσοδο της σχολής μου. Σας προσκομίζω σε usb stick βίντεο της επίμαχης ώρας από το οποίο αποδεικνύεται πλήρως ότι ανοίγω τη σχολή μου στις 17:30:00, η φερόμενη ως παθούσα μπαίνει στη σχολή στις 18:15:00 και εξέρχεται αυτής στις 19:00:00. Πριν την είσοδο της έχουν εισέλθει στο χώρο της σχολής 14 άτομα και από την είσοδο της και μετά 8 άτομα κατά την εκεί παρουσία της δηλαδή στους χώρους της σχολής υπήρχαν 22 άτομα. Στο βίντεο φαίνονται οι γονείς που κάθονται στο παγκάκι αποδεικνύεται έτσι πλήρως η αλήθεια των λεγομένων μου και των ισχυρισμών μου και η αλήθεια των μαρτύρων μου».

Υποστήριξη: SilkTech