Οι αθλητές στίβου της Ολυμπιάδας με τα σκυλάκια στο Δρέπανο (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιανουάριος 1, 2022 - 8:45πμ
Χόρτασαν χάδια

Μέρες αγάπης και ιδού το παράδειγμα προς μίμηση! Οι αθλητές στίβου της Ολυμπιάδας έδωσαν (την Παρασκευή 31/12) αγάπη και πολλά - πολλά χάδια στα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο του Δήμου Πατρέων στο Δρέπανο.

Ήταν μια ιδέα της προπονήτριας του τμήματος στίβου, Ντίνας Μπορνιβέλλι που μαζί με ένα γκρουπ αθλητών πήγαν στο νεοσυσταθέν χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων.

Εκεί τους περίμενε και τους ξενάγησε η Άντα Δημοπουλου, σύμβουλος του δημάρχου Κώστα Πελετίδη για τα αδέσποτα μαζί και το προσωπικό της εγκατάστασης. Τα χάιδευαν με τις ώρες, παίξαν μαζί τους, έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ επίκειται και νέα δράση για να προωθήσουν την υιοθεσία τους.

Ήταν μαζί τους ο έφορος Γιώργος ο Καρέλας και οι πρωταθλητές: Δέσποινα Μουρτά, Αλέξανδρος Σκούρτης, Αναστασία Καρελα, Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, Ιωσήφ Ορφανόπουλος, Ιωάννα Λαυράνου και η αδερφή της Μαρία Λαυρανου.

«Ελπίζουμε να συμβάλλουμε σε κάποια υιοθεσία και να αδειάσουν τα κλουβιά από τα ζωάκια πηγαίνοντας σε οικογένεια!!!» δήλωσε η Ντίνα Μπορνιβέλλι.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech