Έρικσεν: Συνεχίζει την προετοιμασία του με την ελβετική Κιάσο

Παρασκευή, Δεκέμβριος 31, 2021 - 10:05πμ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος προπονείται με ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ελβετία εν αναμονή του επόμενου σταθμού της καριέρας του.


Έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι πραγματικός μαχητής! Και παρά την περιπέτεια που έθεσε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή κατά τη διάρκεια του Euro, ο Κρίστιαν Έρικσεν αρνείται να τα παρατήσει και δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.


Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ίντερ, ο Δανός επέστρεψε στην πατρίδα του για ξεκινήσει προπονήσεις με την Οντένσε, όμως η νέα χρονιά θα τον βρει στην Ελβετία.
Κι αυτό γιατί πλέον συνεχίζει την προετοιμασία του με την Chiasso, ομάδα τρίτης κατηγορίας, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να γυμναστεί με τους υπόλοιπους παίκτες εν αναμονή της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.
Κάτι που ενδέχεται μάλιστα να συμβεί πολύ σύντομα, αφού ομάδες από την Premier League και την Ολλανδία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μέσα στον Ιανουάριο.

Υποστήριξη: SilkTech