ΑΕΚ - Περιστέρι 90-77: Ο καυτός Ανγκόλα την έστειλε στο Final Four (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Δεκέμβριος 27, 2021 - 11:05πμ
ΑΕΚ - Περιστέρι

Με τον Μπράιαν Ανγκόλα να κάνει πράγματα και θαύματα (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), η ΑΕΚ των οκτώ παικτών επικράτησε του Περιστερίου (90-77) και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.


Η φετινή ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει τα πάντα. Έχει ασθενείς, έχει παίκτες εκτός ομάδας, δεν έχει όμως κάτι να χάσει. Κι αυτή η άγνοια κινδύνου την βοήθησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) για να νικήσει με 90-77 το Περιστέρι και να προκριθεί στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας (18-20 Φεβρουαρίου, Ηράκλειο Κρήτης).


Με επτά παίκτες και τον νεαρό -και εμπύρετο- Μιχάλη Καρλή να δίνει μερικές ανάσες, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν τον πρώτο στόχο της σεζόν, χάρη κυρίως στον Μπράιαν Ανγκόλα που έκλεισε τον αγώνα με 31 πόντους (6/7 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 10/13 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 1 λάθος σε 39 λεπτά) και τους Παππά, Γκρίφιν, Χάμερ που τον ακολούθησαν.
Απογοητευτική εμφάνιση από το Περιστέρι που έκλεισε το ματς με 6/21 τρίποντα, με τον Μίλαν Τόμιτς να απορεί από την εικόνα των παικτών του, να χρησιμοποιεί 21 λεπτά τον Στίβεν Γκρέι και να βλέπει και εννέα άστοχες βολές καθώς ο Τσαντ Μπράουν. Μόλις τρία λάθη έκαναν οι γηπεδούχοι στο σαραντάλεπτο κι αυτό το στοιχείο έκρινε την αναμέτρηση καθώς οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν έντεκα περισσότερα.

Υποστήριξη: SilkTech