ΝΟΠ: Eκδήλωση για τους μικρούς Πρωταθλητές (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Δεκέμβριος 27, 2021 - 8:33πμ
ΝΟΠ

Σε μια σεμνή αλλά συγκινητική εκδήλωση η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών τίμησε τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μίνι παίδων (Κ13) που αναδείχθηκαν πρωταθλητές την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Αξιοσημείωτο ότι τόσο ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μπαρτζελάς, όσο και ο Βασίλης Λαμπάτος που εκτελούσε χρέη βοηθού, ήταν παρόντες σαν παίκτες στα τελευταία πρωταθλήματα του ΝΟΠ πριν 31 χρόνια. Μαζί με την έφορο Μαρία Παπούλια στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και ο Ναυτικός 'Oμιλος Πατρών τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Η επιτυχία αυτή σε συνδυασμό με τα μετάλλια των υπολοίπων ομάδων της υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια, τις διακρίσεις στην κολύμβηση αλλά και τις συμμετοχές των αθλητών μας στις εθνικές ομάδες δείχνουν ότι ο ΝΟΠ εκτός από παρόν έχει και λαμπρό μέλλον.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών χαρακτηρηστικά αναφέρει :
«Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε. Σήμερα είστε πρωταθλητές. Θα έρθουν και άλλες νίκες, θα έρθουν όμως και ήττες.
Οι προπονητές σας, οι γονείς σας, η διοίκηση του ομίλου, όλοι μαζί θα δίνουμε το δικό μας αγώνα έξω από το νερό και θα σας στηρίζουμε.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ξενοδοχείο My Way Hotel & Events Patras για τη διάθεση της αίθουσας και για την παροχή του κεράσματος.»
Υποστήριξη: SilkTech