Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έδεσε Ελανγκά μέχρι το 2026

Παρασκευή, Δεκέμβριος 24, 2021 - 11:05μμ
Αντονί Ελανγκά

Ο Άντονι Ελανγκά στα πρώτα δείγματα γραφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ότι έχει αρκετό μέλλον στην ομάδα και ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό γρανάζι των κόκκινων διαβόλων τα επόμενα χρόνια.


Γι' αυτό το λόγο και η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τον δέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο διεθνής με την Κ21 της Σουηδίας μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ συνολικά πέντε φορές, έχοντας και ένα γκολ, στη δεύτερή του συμμετοχή ως βασικός στην Premier League κόντρα στη Γουλβς την περσινή σεζόν.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτή η ανανέωση είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στο ταξίδι του με τους κόκκινους διαβόλους, στο πλάι σπουδαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και κορυφαίων προπονητών.
Όλα ανοικτά με το μέλλον του Πογκμπά, μένει μέχρι το καλοκαίρι
Ο Πολ Πογκμπά θα παραμείνει παίκτης της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.
Οι κόκκινοι διάβολοι δεν είναι σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του, ούτε τη συμπερίληψή του ως έμψυχο αντάλλαγμα σε πιθανή ανταλλαγή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Την ίδια ώρα η πρόταση που έχει καταθέσει η Γιουνάιτεντ για ανανέωση του συμβολαίου του είναι στο τραπέζι, αν και ο Ράνγκνικ δεν "καίγεται" ιδιαίτερα για την παραμονή του, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θέλει να φύγει.

Υποστήριξη: SilkTech