Πότε θα δούμε τη νέα Ferrari;

Σάββατο, Δεκέμβριος 25, 2021 - 11:05μμ

Μπορεί το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα να έχει μόλις μερικές ημέρες που ολοκληρώθηκε, με άκρως συγκλονιστικό τρόπο, όμως η προσοχή όλων έχει ήδη στραφεί στο 2022 – τη χρονιά των πολύ μεγάλων αλλαγών στη Formula 1!


Οι νέοι κανονισμοί αναμένεται να ανακατέψουν την τράπουλα και να φέρουν πιο κοντά τις ομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο, οι tifosi ελπίζουν η Scuderia Ferrari να επιστρέψει μετά από χρόνια στις μάχες της κορυφής. Άλλωστε η αξιοσημείωτη ανάκαμψη της ιταλικής ομάδας, τη βρήκε από την απογοητευτική έκτη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών το 2020, στην τρίτη θέση φέτος.

Εύλογα λοιπόν, στη γειτονική χώρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το νέο «όπλο» που θα γεννηθεί στο Μαρανέλο, το μονοθέσιο με το οποίο οι Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ ευελπιστούν να επαναφέρουν την ομάδα τους στις νίκες. Πότε θα το δούμε λοιπόν;

«Το νέο μονοθέσιο θα παρουσιαστεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει την ημερομηνία, κάπου ανάμεσα στις 16 και 18 Φεβρουαρίου. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάρουμε την τελική απόφαση», είπε ο επικεφαλής της Scuderia, Ματία Μπινότο, σε διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους των media.

Το πλαίσιο που έδωσε ο Ιταλός είναι λίγο πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που θα πραγματοποιηθούν 23 με 25 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης. Θα ακολουθήσει το επίσης τριήμερο τεστ του Μπαχρέιν στις 11-13 Μαρτίου, με την πρεμιέρα της νέας σεζόν να είναι επίσης στο Σακχίρ, μία εβδομάδα αργότερα.

Υποστήριξη: SilkTech