Η ΝΕΠ 10-10 στο ΟΑΚΑ με την Ροή

Κυριακή, Δεκέμβριος 19, 2021 - 4:42μμ
Μπορούσε και καλύτερα

Η ΝΕΠ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Ροή για την 9η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς πλήρωσε το κακό ξεκίνημα, αλλά και κάποιες άστοχες επιθέσεις στο φινάλε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 10-10.

Διαιτήτευσαν οι Σταυρίδης και Λοϊζίδης. Τα 8λεπτα: 2-1, 4-3, 4-4, 0-2. Τα γκολ της Ροής πέτυχαν οι: Βαλοδήμος 1, Ξιάρχος 3, Αποσκίτης 1, Βούλας 1, Μπελερής 2, Φαφαλιός 2.

ΝΕΠ: Σταυρόπουλος, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής 1, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης, Καρύδης 1, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος 4, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Δελαπόρτας, Λιβαθηνός, Κωνσταντόπουλος, Γιαννακέας 1.

«Ηθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είμαστε καλύτερη ομάδα», ανέφερε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε να κυνηγάμε συνεχώς το σκορ. Στο τέλος είχαμε περισσότερες δυνάμεις, όμως δεν είχαμε άλλο χρόνο στη διάθεσή μας. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε γκολ σε 2-3 επιθέσεις, κολυμπήσαμε, μάλιστα, με παίκτη παραπάνω, όμως δυστυχώς πήραμε λάθος αποφάσεις. Θα προσπαθήσουμε κατά την περίοδο των εορτών να δουλέψουμε στα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα αδύνατα σημεία μας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους».

* Η ΝΕΠ αγωνίστηκε χωρίς τον νεαρό τερματοφύλακα Αποστολίδη λόγω ίωσης.

Υποστήριξη: SilkTech