Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει νέο χρυσό συμβόλαιο για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Κυριακή, Δεκέμβριος 19, 2021 - 4:05μμ
Μπερνάρντο Σίλβα

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έδινε το ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών για να πάρει από την Άστον Βίλα τον ηγέτη και αρχηγό της, Τζακ Γκρίλις, πολλοί πίστεψαν πως ο παίκτης που θα ένιωθε την μεγαλύτερη ανασφάλεια θα ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα.


Η ποδοσφαιρική πραγματικότητα ωστόσο τούς διέψευσε πανηγυρικά, με τον Πορτογάλο να έχει πατήσει γκάζι έκτοτε και να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν που τον έχουν μετατρέψει σε ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα (7 γκολ ο μέχρι τώρα απολογισμός του).
"Είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League, έχει την ξεχωριστή ικανότητα να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα στα πόδια", δήλωνε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από το επιθετικό ρεσιτάλ του Σίλβα απέναντι στην Γουότφορντ, με την διοίκηση της Σίτι από την πλευρά της να είναι έτοιμη να του ανταποδώσει με γενναίο τρόπο την προσφορά του στους πολίτες.

Αυτό θα γίνει μέσω επέκτασης της συνεργασίας τους, με την "Sun" να αποκαλύπτει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο που θα τον ανεβάσει στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, μαζί με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ραχίμ Στέρλινγκ.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι πολίτες θα προσφέρουν στον 27χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει το αστρονομικό ποσό των 300 χιλιάδων λιρών εβδομαδιαίως, με τις ετήσιες απολαβές του να διπλασιάζονται έτσι καθώς θα φτάσουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων λιρών.
Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, το υπάρχον συμβόλαιο του Μπερνάρντο Σίλβα με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ έχει ισχύ ως το 2025, με τους πολίτες να επιθυμούν να επεκτείνουν μέχρι το 2027 τη συνεργασία τους.

Υποστήριξη: SilkTech