Ο ξεχωριστός αγώνας ανθρωπιάς από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

Σάββατο, Δεκέμβριος 18, 2021 - 1:56μμ
Ωρα για πράξεις

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κλείνει την ιδιαίτερα πλούσια και υψηλού επιπέδου αγωνιστική δραστηριότητα του 2021 με έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, σε ανώμαλο έδαφος, συμβάλλοντας έτσι και στην ανάδειξη της ευαίσθητης πλευράς του αθλητισμού.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρονται:

"Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους/ες μας, στο ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ, αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 Δεκεμβρίου 2021, να παρακολουθήσουν τον αγώνα των πρωταθλητών μας και να θαυμάσουν τους μικρούς αυριανούς πρωταθλητές της ΕΑΣ, σε διάφορα αγωνίσματα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως επίσης και μια μικτή ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ των μικρών με ιδιαίτερη σημασία και νόημα.
Εκεί θα μπορέσετε, εάν το επιθυμείτε, να προσφέρετε τρόφιμα ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τον κοινωνικό τομέα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) δείχνοντας την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ελπίζουμε στην επιτυχία αυτού του ξεχωριστού αγώνα και στην ετήσια καθιέρωσή του, έχοντας στο πλευρό μας τους ΦΟΡΕΙΣ της Πόλης μας με τις Κοινωνικές Δομές τους και την απαραίτητη βοήθεια των ανθρώπων του Αθλητισμού".

Υποστήριξη: SilkTech