Maradona Cup: H Μπόκα νίκησε τη Μπαρτσελόνα στη ματσάρα προς τιμήν του Ντιέγκο

Τετάρτη, Δεκέμβριος 15, 2021 - 12:33πμ
Maradona Cup

Στο «MRSOOL Park» της Σαουδικής Αραβίας η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπαρτσελόνα αγωίστηκαν σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του «Maradona Cup», για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και στα πέναλτι οι Αργεντινοί ήταν πιο εύστοχοι και πήραν το παιχνίδι.


Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς σκορ η «Μπάρτσα» βρήκε γρήγορο γκολ, καθώς στο 50' ο 22χρονος Τζούτγκλα άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Κοουτίνιο. Η Μπόκα απάντησε με έναν δικό της νεαρό ανερχόμενο ποδοσφαιριστή, καθώς στο 77' ισοφάρισε ο 19χρονος Εσεκιέλ Θεμπάγιος. Το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και οι δυο ομάδες αντί για παράταση πήγαν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Oι «Γενοβέζοι» αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, καθώς ευστόχησαν και στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν, ενώ οι Καταλανοί έχασαν δύο, με Περέιρα και Τζέιμ και ηττήθηκαν.
Αν κάτι κρατάει ο Τσάβι από την αναμέτρηση με τη Μπόκα είναι το ντεμπούτο του Ντάνι Άλβες στη δεύτερη θητεία του με τη Μπαρτσελόνα. Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ευστόχησε ακόμα και σε πέναλτι και έδειξε σωματικά έτοιμος για τις επίσημες αναμέτρησεις από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Υποστήριξη: SilkTech