ΠΑΟΚ: Το… «δώρο» της διακοπής και η πρόκληση για τη Μίντιλαντ

Τρίτη, Δεκέμβριος 14, 2021 - 12:33πμ

Στις 6 Ιανουαρίου αναμένεται να ξαναπατήσουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Μίντιλαντ για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν που αυτή την εποχή έχει διακοπεί στη Δανία, λόγω καιρικών συνθηκών, με την επανεκκίνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 20 Φεβρουαρίου.


Η ομάδα που προέκυψε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League, θέλει να είναι έτοιμη για τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον «Δικέφαλο», καθώς όπως τόνισε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της, Σβεντ Γκράβερσεν, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στη Δανία έχει ως στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και στην Ευρώπη.


«Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 17 Φεβρουαρίου και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο το κλαμπ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας για να περάσουμε. Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Conference League. Φυσικά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι», ανέφερε σχετικά ο Γκράβερσεν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ μίλησε και για την κλήρωση που έφερε τον ΠΑΟΚ στο δρόμο της ομάδας από το Χένρινγκ της Δανίας.


«Πρόκειται για μια συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ. ΠΑΟΚ) που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας της UEFA. Δηλαδή λίγο κάτω από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League αυτό το φθινόπωρο. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να ανταγωνιστούμε. Θα είναι δύο δύσκολα αλλά και συναρπαστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα οποία ανυπομονούμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση», είπε.

Υποστήριξη: SilkTech