Ο ΝΟΠ 20-6 την Καλαμάτα, "κούρσα" με 8 στα 8!

Κυριακή, Δεκέμβριος 12, 2021 - 4:49μμ
Τρένο στην Α2!

Περίπατο σε μια ακόμα αγωνιστική έκανε η ομάδα πόλο του ΝΟΠ που το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) νίκησε εύκολα στο "Αντώνης Πεπανός" με 20-6 την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής των ανδρών.

Η ομάδα του Βασίλη Λαμπάτου παραμένει αήττητη, μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της.

Ο ΝΟΠ πήρε από νωρίς το προβάδισμα, προηγήθηκε με 8-4 στο ημίχρονο και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Μεσσηνίας.
Tα 8λεπτα: 5-2, 3-2, 5-1, 7-1.

NOΠ: Βυθούλκας, Γεωργαράς 6, Γουρδούπης 1, Κανελλόπουλος 1, Παπαχριστόπουλος 3, Ρογδάκης 1, Πασσάς 2, Καραίσκος 1, Γκότσης 2 και Λυκούδης 3.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα νέα παιδιά του ρόστερ μας να δείξουν την αξία τους και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον», δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Οι παίκτες μας και κυρίως οι νεαροί έβαλαν ταχύτητα στο παιχνίδι μας και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη, με ευρεία διαφορά», πρόσθεσε ο τεχνικός του Ομίλου, ο οποίος στρέφει ήδη την προσοχή των παικτών του για το ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Αφήνουμε στην άκρη τη νίκη στον αγώνα με τον ΝΟ Καλαμάτας και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε καλά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει μέσα στην πισίνα», σχολίασε ο Β. Λαμπάτος.

Υποστήριξη: SilkTech