Δύναμη Πατρών: Επιστρέφει με συγκομιδή μεταλλίων

Πέμπτη, Δεκέμβριος 9, 2021 - 7:05μμ
Δύναμη Πατρών

Με 6 μετάλλια επιστρέφει η Δύναμη Πατρών από το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης», την τελευταία αγωνιστική διοργάνωση του έτους στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλητές του πατρινού συλλόγου κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις αθλητικές τους επιδόσεις και να διακριθούν αποκομίζοντας συνολικά 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο και απόλυτη επικράτηση στην κατηγορία +59kg από την αθλήτρια Παναγοπούλου Θεοδώρα με μια επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Χρυσό μετάλλιο επίσης για την αθλήτρια Σπατιώτη Ελένη στη
κατηγορία - 63kg αποτελώντας τον καλύτερο τρόπο για την επάνοδο της μετά από αποχή από την αγωνιστική δράση.

Ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια Καλούτσα Βασιλική στην κατηγορία +73kg, η οποία στερήθηκε την πρωτιά λόγω απόφασης των κριτών μετά από επίτευξη ισοπαλίας. Χάλκινα μετάλλια για τους Πανόπουλο Νίκο στην κατηγορία - 49kg, Παναγοπούλου Ειρήνη στην κατηγορία +68kg και Συνοδινού Δήμητρα στην
κατηγορία -49kg, η οποία εκτός της μεγάλης αποχής της από την αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε σε κατηγορία μεγαλύτερων κιλών.

Υποστήριξη: SilkTech