Φινάλε θρίλερ στους ομίλους του Champions League

Τετάρτη, Δεκέμβριος 8, 2021 - 6:57μμ
Champions League

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με 8 παιχνίδια. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο με 8 ομάδες να διεκδικούν τα 4 τελευταία εισιτήρια.


Στον 5ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να έχει 2 βαθμούς περισσότερους από τη Μπενφίκα, αλλά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπάγερν. Σε περίπτωση που η Μπενφίκα κερδίσει στη Λισαβόνα την ουραγό του ομίλου Ντιναμό Κιέβου τότε η Μπαρτσελόνα χρειάζεται το τρίποντο στο Μόναχο για να προκριθεί στη φάση των «16».
Στον 6ο όμιλο, ο αγώνας Αταλάντα-Βιγιαρεάλ είναι τελικός για την πρόκριση. Η Αταλάντα θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει. Η Βιγιαρεάλ παίρνει το εισιτήριο με νίκη ή ισοπαλία.
Τέσσερις ομάδες παλεύουν για δύο εισιτήρια
Στον 7ο όμιλο, όλες οι ομάδες ελπίζουν! Η Λιλ έχει 8 βαθμούς, η Σάλτσμπουργκ 7, η Σεβίλλη 6 και η Βόλφσμπουργκ 5. Στην τελευταία αγωνιστική η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Σεβίλλη και η Βόλφσμπουργκ τη Λιλ.
Στον 8ο όμιλο, κρίνεται η πρώτη θέση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Γιουβέντους, οι οποίες ισοβαθμούν στην κορυφή με 12 πόντους. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ. Με νίκη τερματίζει πρώτη αφού πλεονεκτεί σε τελική ισοβαθμία με τη Γιουβέντους, η οποία υποδέχεται τη Μάλμε.

Υποστήριξη: SilkTech