Ιμπραΐμοβιτς: "Κορυφαίος όλων το 'Φαινόμενο', μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία ο Μοχάμεντ Αλί"

Σάββατο, Δεκέμβριος 11, 2021 - 8:33πμ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκαλεί πάντα σχόλια και αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτή την φορά, μιλώντας στην Corriere dello Sport, ρωτήθηκε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης σε όλη την ποδοσφαιρική ιστορία.


"Για μένα είναι ο Ρονάλντο το 'Φαινόμενο'. Περισσότερο από τον Μαραντόνα; Δεν έχω ζήσει τον Μαραντόνα. Ίσως για άλλες γενιές είναι ο πιο καλός από όλους. Όμως πρόλαβα τον Ρονάλντο και ως παιδί τον μιμήθηκα. Προσπάθησα και συνέχισα", είπε ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν.
Στη συνέχεια, για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε: "Είναι και οι δύο πολύ δυνατοί. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή. Αν πρέπει να πω έναν, επιλέγω τον Μέσι γιατί έχω παίξει μαζί του, τον έχω δει από κοντά και ξέρω πως ό,τι κάνει, είναι από τη φύση του, δεν είναι χτισμένο".
Ο Ζλάταν είχε λίγα λόγια να πει και για τον Μοχάμεντ Αλί, δηλώνοντας ότι ήταν ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών: "Λόγω του χαρακτήρα του, της προσωπικότητάς του, του πόσο δυνατός ήταν. Έλεγε πράγματα και τα έκανε πράξη επίσης".

Υποστήριξη: SilkTech