Τι είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος για τον Βατούτιν

Παρασκευή, Δεκέμβριος 3, 2021 - 1:03μμ
Βαγγέλης Λιόλιος

Η συνάντηση ανάμεσα σε Βαγγέλη Λιόλιο και Αντρέι Βατούτιν πήγε πολύ καλά και δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία για την... παραχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική μας ομάδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το ραντεβού που είχε με τον Αντρέι Βατουτιν: «Με τον κ. Βατούτιν είχαμε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας, η οποία έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και δεν το κρύβω ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ με εντυπωσίασε. Ο Οργανισμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει τεράστια παράδοση και ιστορία και μία επίσκεψη σε συνδυασμό με μία κατ’ ιδίαν συνάντηση, θεωρώ ότι ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω σε ένδειξη σεβασμού, από την στιγμή γνωρίζει το ενδιαφέρον της ελληνικής ομοσπονδίας για τον Δημήτρη Ιτούδη. Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον κ. Βατούτιν το πλάνο μας και φυσικά να ακούσω και τη δική του οπτική, σεβόμενος απόλυτα το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ επέκτεινε πέρσι το συμβόλαιό του. Ο κ. Βατούτιν, ο οποίος εδώ και καιρό γνωρίζει την επιθυμία του Δημήτρη Ιτούδη να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, με άκουσε προσεκτικά και σε γενικές γραμμές έδειξε μία θετική προδιάθεση».

Και ο Βαγγέλης Λιόλιος πρόσθεσε τα εξής: «Θεωρώ ότι οι συνομιλίες μας με την ΤΣΣΚΑ θα συνεχιστούν σε καλό κλίμα και πιστεύω ότι από το νέο έτος θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε που βαδίζουμε. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αντιμετωπίζουμε το όλο θέμα με συγκρατημένη αισιοδοξία».

Υποστήριξη: SilkTech