Κάρικ σε Σόλσκιερ: "Η ομάδα που χτίσαμε έφτασε πολύ κοντά στην επιτυχία"

Παρασκευή, Δεκέμβριος 3, 2021 - 8:05πμ
Μάικλ Κάρικ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Ο Μάικλ Κάρικ κάθισε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δύο παιχνίδια, ενώ θα καθίσει για μια τελευταία φορά στη σύντομη θητεία του και στο αποψινό με την Άρσεναλ, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον Ραλφ Ράνγκνικ που θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων".


Ο Κάρικ στο "match programme" ενόψει της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νορβηγό τεχνικό, η δουλειά του οποίου θα ωφελήσει πολύ τον σύλλογο στο μέλλον.


"Εκ μέρους του εαυτού μου και του προπονητικού επιτελείου, θα ήθελα να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω τον Σόλσκιερ για τη δουλειά που έκανε όσο ήταν ο προπονητής της ομάδας.


Συνέβησαν πολλά τις τελευταίες 10 μέρες. Έπρεπε συγκεκριμένα να υιοθετήσω τον νέο ρόλο και να αναλάβω μια νέα πρόκληση που απαιτούσε διαφορές δεξιοτεχνίες. Απόλαυσα βλέποντας αυτό που ερχόταν και έμαθα πολλά από αυτή την εβδομάδα", ανέφερε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.


Παράλληλα για τον Σόλσκιερ ανέφερε: "Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ψάχναμε, αλλά όταν βλέπουμε πίσω στις ημέρες του Όλε, χτίσαμε μια ομάδα που έφτασε κοντά στην επιτυχία, ενώ έκανε μεγάλη δουλειά στο παρασκήνιο που θα ωφελήσει τον σύλλογο για χρόνια'.

Υποστήριξη: SilkTech