Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-2: Πήρε ανάσα η «Μεγάλη Κυρία» (BINTEO)

Τετάρτη, Δεκέμβριος 1, 2021 - 9:05πμ
Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους

Η τελευταία φορά που η Γιουβέντους υπέστη τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τελικά, το σερί δεν επανεμφανίστηκε έπειτα από μια δεκαετία, μιας και η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα, πήρε ανάσα, βρέθηκε στην 6η θέση και στο -7 από την τετράδα.

Η Γιούβε δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο ήταν αποτελεσματική, πήρε αυτό που ήθελε και κράτησε την αντίπαλο στον πάτο της βαθμολογίας.


Στο 21ο λεπτό ο Ντιμπάλα με πολύ ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30' οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν για... λίγο ένα δεύτερο γκολ. O Koυαδράδο εκτέλεσε, ο Μπέλετς έδιωξε υπέροχα με τη βοήθεια του δοκαριού, ο Κεν δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα, κάτι που έκανε ο Κιελίνι. Ωστόσο, το VAR έδειξε τον Κεν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.


Η Σαλερνιτάνα βγήκε μπροστά στην επανάληψη και στο 58' πλησίασε στο γκολ, αλλά το σουτ του Ρανιέρι σταμάτησε στο δοκάρι. Αντίθετα, στο 70' η Γιούβε σφράγισε τη νίκη με προβολή του Μοράτα. Η Γιούβε πλησίασε στο τρίτο γκολ, αλλά στο 86' ο Μπέλετς είχε μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Ντιμπάλα. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η «Κυρία» έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μοράτα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ντιμπάλα... γλίστρησε κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.


Στο άλλο ματς, Βερόνα και Κάλιαρι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Bentegodi. Ετσι, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στη 10η θέση, με την Κάλιαρι του Λυκογιάννη (αγωνίστηκε για 86 λεπτά) να παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν είχαν τον τρόπο να φανούν απειλητικοί.

Υποστήριξη: SilkTech