Μπάγερν - Αρμίνια 1-0: Ο Σανέ έδωσε τη λύση πριν από το klassiker (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Νοέμβριος 28, 2021 - 7:05μμ
Μπάγερν - Αρμίνια

Τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά και για τις δύο ομάδες. Η Μπάγερν σφυροκοπούσε την περιοχή της Αρμίνια, ο Στέφαν Ορτέγκα Μορένο κρατούσε το μηδέν, όμως στο 75ο λεπτό ο Λιρόι Σανέ όπλισε, εκτέλεσε και έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς με 1-0 για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga.


Ο αγώνας ήταν ένας απόλυτος μονόλογος των γηπεδούχων, όπως ήταν αναμενόμενο, ακόμα κι αν προερχόταν από μεσοβδόμαδο αγώνα Champions League στο Κίεβο. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν... χαρίστηκε στον αντίπαλο, αφού προερχόταν και από ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην κορυφή, οι Κινγκλέ Κομάν και Σανέ δίπλα του και ο Τόμας Μίλερ πίσω του δημιουργούσαν συνεχώς τελικές προσπάθειες.
Όσες εξ αυτών ήταν εύστοχες, κατέληγαν τον Γερμανό τερματοφύλακα που έχει ως μπακ απ τον Στέφανο Καπίνο. Ο Ζεμπάστιαν Βασιλιάδης έκοβε όσες επιθέσεις μπορούσε στο χώρο της μεσαίας γραμμής και το χρονόμετρο άρχισε να μη γίνεται σύμμαχος της Μπάγερν. Ο Σανέ ήταν τελικά αυτός που της έδωσε τη λύση, αφού με ένα μακρινό σουτ έγραψε το 1-0 και επανέφερε τους Βαυαρούς στην κορυφή που είχαν χάσει νωρίτερα στη μέρα από την Ντόρτμουντ, μία εβδομάδα πριν από το Klassiker.

Υποστήριξη: SilkTech