Ο Παναγιώτης Πανταζής προετοιμασία στην Φρανκφούρτη! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Νοέμβριος 26, 2021 - 9:05μμ
Παναγιώτης Πανταζής

Στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας βρέθηκε τις περασμένες μέρες ο Πατρινός πυγμάχος Παναγιώτης Πανταζής, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποίησε κοινές προπονήσεις με τον Ευγένιο Λαζαρίδη.

Ο 45χρονος πυγμάχος βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει των επόμενων αγώνων του που θα είναι και αυτή την φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.Επόμενη μάχη του αναμένεται τον Δεκέμβριο να διεξαχθεί στην Τσεχία.

To ‘Βουνό’ από την Πάτρα προέρχεται από το νοκ άουτ που πέτυχε απέναντι σε 19χρονο αντίπαλο στην Ουγγαρία τον περασμένο Οκτώβριο.Με τον Λαζαρίδη ο Πανταζής είχε την ευκαιρία να κάνει κάποια δυνατά και τεχνικά σπάρινγκ, να πάρει εικόνες και εμπειρίες που θα του είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ο ίδιος σε επικοινωνία μας τόνισε:«Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με ένα εξαίρετο πυγμάχο όπως είναι ο Ευγένιος Λαζαρίδης και να βάλω γάντια παίρνοντας εμπειρίες μέσα στο ρινγκ μαζί του.Με βοήθησε πολύ για τους επόμενους διεθνείς αγώνες μου.

Ο Λαζαρίδης είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και τρομερός χαρακτήρας . Χάρηκα πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω.Εύχομαι καλή επιτυχία και με την νίκη στον επόμενο αγώνα του τον Ιανουάριο που θα είναι για τίτλο Ευρώπης.»

Πηγή: ufight

Υποστήριξη: SilkTech