Μπάγερν Μονάχου: Θετικός στον κορονοϊό και ο Κίμιχ

Πέμπτη, Νοέμβριος 25, 2021 - 11:04πμ
Κίμιχ

Ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις της Μπαγέρν Μονάχου. Πριν από ένα μήνα είχε βγει θετικός ο Γιούλιαν Νάιγκελσμαν, στη συνέχεια κόλλησε ο Νίκλας Ζίλε, ενώ οι πέντε ανεμβολίαστοι παίκτες της ομάδας τέθηκαν σε καραντίνα. Ο λόγος για τους Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ, Τζόσουα Κίμιχ και Μίκαελ Κουισάνς.


Η Μπάγερν είχε επικοινωνήσει την απόφαση της να παγώσει του μισθούς στους ανεμβολίαστους, με τους παίκτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τη διαρροή, όμως πλέον η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Ο Γκνάμπρι και ο Μουσιάλα έκαναν ήδη την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ πρόθυμοι να υποχωρήσουν από την αρχική τους στάση ήταν ο Κίμιχ και ο Κουισάνς.

Πριν λίγες ώρες ο ανεμβολίαστος Τσούπο-Μοτίνγκ βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ πλέον έγινε γνωστό πως κόλλησε και ο Τζοσουά Κίμιχ! Ο διεθνής Γερμανός μπακ-χαφ θα παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες και συνεπώς θα χάσει μεταξύ άλλων τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Υποστήριξη: SilkTech