Παναιγιάλειος: Θέλει να κάνει… σεφτέ στις εντός έδρας επιτυχίες

Τετάρτη, Νοέμβριος 24, 2021 - 7:33πμ
Παναιγιάλειος

Το πρώτο από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια, που «χρωστάει» ελέω covid 19, θα δώσει την Τετάρτη (24/11 – 15:00) ο Παναιγιάλειος.

Η Αιγιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου την ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, σ΄ ένα παιχνίδι το οποίο… αφορά την 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Πρωταρχικός στόχος των «μελανόλευκων» είναι να «σπάσουν» το… ρόδι και στο Αίγιο, αφού στο μοναδικό παιχνίδι που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο… σπίτι τους, έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι. Ένας στόχος αρκετά δύσκολος, όχι μόνο λόγω αντιπάλου αλλά και λόγω προϋποθέσεων.

Κι αυτό διότι οι απουσίες έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο στον Παναιγιάλειο. Ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει πάγιο, μιας κι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το απουσιολόγιο έχει συνεχώς… συμμετοχές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τραυματίες Χατζηαντωνίου, Βαρουξάκης, Κουρτελέσης, Ροδόπουλος και Κοχυλάς, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μακρίδης (τέσσερις κίτρινες κάρτες). Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπούζντρα που εξέτισε την ποινή του, ενώ αμφίβολος είναι ο Κρεμίτσας για τον οποίο αναμένεται έγκριση ή μη συμμετοχής του στο παιχνίδι, από τη διοργανώτρια αρχή λόγω «προβληματικής» ενημέρωσης από την πλευρά της.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της μίνι προετοιμασίας, ο Φάνης Γκέκας μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του τους ποδοσφαιριστές: Ιωαννίδη, Βίλλιο, Βαλλιάνο, Σπίντζο, Δαλιάνη, Ραπτόπουλο, Σεμπ. Αφούσσι, , Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλο, Ψωμαρά, Λιάτο, Πλατυκώστα, Σκούτα και Καρακούτη.
Σε ότι αφορά τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Αναστάσιο Σοφιά (Ανατολ. Αττικής) και Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής).
Υποστήριξη: SilkTech