Ακαδημία: Σεβασμός σε αθλητές μέσου όρου ηλικίας τα 19,3 έτη

Τρίτη, Νοέμβριος 23, 2021 - 6:05μμ
Ακαδημία των Σπορ

Μετά το τέλος των αγώνων του α΄ γύρου, του Α΄ ομίλου, του 1ου υπό ομίλου την Κυριακή στον αγώνα με τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί εάν δεν προσέξει στον β΄ γύρο στα play out για υποβιβασμό στην β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία του α΄ γύρου έχει ως εξής:

1. Λεωνίδας Αγίων Αναργ. 123-105……. 10

2. Ποσειδών Λουτρακίου 129-119………..7

3. ΟΦ Νέας Ιωνίας 123-122……………... 6

4. Ακαδημία των Σπορ Πάτρ. 119-112….. 5

5. Πολυνίκης Ναυπλίου 122-139…………2

6. Παπασιδέρης Κορωπίου 116-131……. 0

Μετά το τέλος του προχθεσινού  αγώνα στην Αθήνα με τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας (διευκρίνιση τα παρακάτω δεν έχουν καμία σχέση με τη φιλόξενη και αγαπητή ομάδα της Νέας Ιωνίας) είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ  στον απολογισμό μας να ‘’ κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου ‘’  για το ίδιο το άθλημα στην περιοχή μας προς κάθε υπεύθυνο.  Επιβιώνουμε με κόπο και κόστος  ως ‘’ τελευταίοι των Μοϊκανών της χαντμπολικής  Πάτρας ‘’ σε μία δύσκολη επαρχιακή και απομακρυσμένη πόλη,  μακριά από τα μεγάλα ‘’ αστικά κέντρα του αθλήματος ‘’.

Είμαστε καταδικασμένοι να δουλεύουμε κάθε ημέρα να παράγουμε παίκτες για να συγκρατούμε τις ομάδες μας (ανδρών 10η συμμετοχή στην Α2 και γυναικών 13η συμμετοχή στην Α2) και όχι κάνοντας μία ‘’ βόλτα ‘’  να μαζεύουμε αθλητές,  όπως π.χ. αντιμετωπίζουμε τις ‘’ μικτές Αθηνών ‘’  κάθε Σαββατοκύριακο.

Για αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ  και μόνον στον προχθεσινό μας αγώνα με τη Νέα Ιωνία που ‘’ υποχρεωθήκαμε ‘’  σε ήττα,  εάν εξαιρέσουμε τους δύο έμπειρους Πατρινούς παίκτες μεγάλης ηλικίας που διαθέτουμε, αγωνίστηκαν ΠΑΙΔΙΑ  με μέσο όρο ηλικίας τα 19,3 έτη!!!  που αναμένεται ότι θα έχουν μέλλον στο άθλημα. Παρακαλούμε όλους να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις προσπάθειες και τον ιδρώτα αυτών των παιδιών,  πού είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος καθώς όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε κομπάρσοι,  διότι εάν και αυτά απογοητευτούν,  πολύ σύντομα βλέπουμε το άθλημα στην πόλη μας με ΜΕΛΛΟΝ  ΑΒΕΒΑΙΟ.

Υποστήριξη: SilkTech