Ο ΑΟΠ διοργάνωσε την Ανάβαση Πλατάνι- Πιτίτσα 2021 «ΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΣ»

Τρίτη, Νοέμβριος 23, 2021 - 7:06μμ
Ανάβαση Πλατάνι- Πιτίτσα 2021

Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ συμπληρώνοντας φέτος 51 χρόνια από την ίδρυση του, διοργάνωσε την Ανάβαση Πλατάνι- Πιτίτσα 2021 «ΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΣ» στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων , του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και του κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον Σάκη Ξένο, που τόσο άδικα και γρήγορα έφυγε.

Το διήμερο του αγώνα ξεκίνησε με τις ιδανικότερες συνθήκες και με τον καιρό απόλυτο σύμμαχο μας. Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και ο αγώνας της Κυριακής διεξήχθησαν ομαλά, έχοντας όμως και κάποιες καθυστερήσεις που προέκυψαν αναγκαστικά για την αντιμετώπιση περιστατικών του αγώνα.

Οι θεατές απόλαυσαν το πλούσιο θέαμα του πρόσφεραν οι οδηγοί, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους έδειχναν ξεκάθαρα ότι διασκέδαζαν τον αγώνα.

Ο συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες ήταν μεγάλος, με αποκορύφωμα την ομάδα Α που είχαμε και πρωταθλητή τον Παναγιώτη Λίωρη με το FORD ESCORT RS COSWORTH.

Οι χρόνοι και τα αναλυτικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες στο : http://www.infomega.gr/live/

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα έπαιξαν οι φορείς της πόλης και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Τροχαία Πατρών , τους οποίους και  ο ΑΟΠ ευχαριστεί δημόσια.

Ο ΑΟΠ Ευχαριστεί  θερμά την εταιρία ZACHARIAS AUTOMOBILE που ήταν ο μέγας χορηγός του αγώνα καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές τον καθένα ξεχωριστά, που για μια ακόμα φορά βοήθησαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Ραντεβού στην “ΠΙΤΙΤΣΑ” 2022.

Υποστήριξη: SilkTech