Σασουόλο - Κάλιαρι 2-2: Γκολ και θέαμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Νοέμβριος 22, 2021 - 6:05μμ
Σασουόλο - Κάλιαρι

Σκηνές βίας και χάους εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Γλασκώβης μεταξύ οπαδών της Σέλτικ και της Ρέιντζερς. Οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας των Βασίλη Μπάρκα και Γιώργου Γιακουμάκη, όπως απεικονίζεται στο video και μετέδωσαν Μέσα στη Σκωτία πέταγαν καρέκλες έξω από την παμπ προς το μέρος οπαδών της Ρέιντζερς το απόγευμα του Σαββάτου (20/11).

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και να αναζητούν από νωρίς το πολυπόθητο γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Τελικά, αυτό δεν άργησε να έρθει καθώς στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κράνιο με υπέροχο σουτ, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Ωστόσο, η απάντηση από πλευράς φιλοξενουμένων ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα έφεραν ξανά το ματς στα ίσα.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ βρήκε χώρο στην περιοχή μετά από ένα γέμισμα και με εντυπωσιακό γυριστό, ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου Σασουόλο και Κάλιαρι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με στόχο να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού.

Τελικά, αυτή που πέτυχε πρώτη τον στόχο της ήταν η Σασουόλο, μιας και στο 51ο λεπτό ο Μπεράρντι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης ήταν εκείνος ο οποίος για κακή του τύχη ανέτρεψε τον Φρατέσι της Σασουόλο στην μεγάλη περιοχή και ο ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του 28χρονου Έλληνα μπακ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 56’ έφτασε ξανά στην ισοφάριση, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η Σασουόλο πέτυχε το δεύτερο της τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Ζοάο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Φρατέσι κι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, πετυχαίνοντας το 2-2.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Σασουόλο να φτάνει τους 15 βαθμούς στην 12η θέση της κατάταξης στη Serie A και την Κάλιαρι να παραμένει στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις 7 βαθμούς, μετά το τέλος 13 αγωνιστικών.

Σασουόλο: Κονσίλι, Τολιάν, Αϊχάν, Φεράρι, Ολιβέιρα Ντα Σίλβα (85’ Κυριακόπουλος), Φρατέζι, Λοπέζ, Τραορέ (85’ Ενρίκ), Μπεράρντι, Σκαμάκα (74’ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι (94' Μουλντούρ)

Κάλιαρι: Κράνιο, Τζάπα (78’ Κάσερες), Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Νάντες, Γκράσι (78’ Ντεϊόλα), Μπεναλόβα, Μαρίν (84’ Ολίβα), Μπαλντέ (84’ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο

Υποστήριξη: SilkTech