ΑΕΚ: Ολοταχώς για 40.000 οπαδούς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Κυριακή, Νοέμβριος 21, 2021 - 11:05πμ
ΑΕΚ

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ήδη πάνω από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν κλείσει μια θέση για την Κυριακή στο ΟΑΚΑ!


Η ζήτηση για ένα εισιτήριο ήταν πολύ μεγάλη από την πρώτη στιγμή και δύο μέρες πριν το παιχνίδι έχουν φύγει πάνω από 15.000 κομμάτια. Έτσι μαζί με τα διαρκείας ο κόσμος της Ένωσης τη δεδομένη στιγμή ξεπερνάει τους 30.000 με την ΑΕΚ να βάζει... πλώρη για sold out!
Θυμίζουμε πως στο ΟΑΚΑ το ανώτατο όριο εισιτηρίων είναι 40.000 λόγω των περιορισμών που υπάρχουν εξαιτίας του Covid-19 και στην ΑΕΚ με τους ρυθμούς στους οποίους κινείται η προπώληση υπολογίζουν πως μέχρι την Κυριακή θα εξαφανιστούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.
Άλλωστε συνήθως όσο πλησιάζουμε προς το παιχνίδι η ένταση για ένα «μαγικό χαρτάκι» αυξάνεται, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενόψει και της μαζικής παρουσίας των φίλων της στο ΟΑΚΑ, να τους καλεί να προστατέψουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Επιστρέφουμε δυναμικά και μαζικά -κοντά στην ομάδα μας- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ενισχύουμε την ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

Υποστήριξη: SilkTech