ΝΕΠ: Γιώργος Καρράς «Όποιος το θέλει περισσότερο»

Σάββατο, Νοέμβριος 20, 2021 - 12:18μμ
Γιώργος Καρράς

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι με τον ΝΟΠ έφτασε για τη ΝΕΠ. Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή (1.30μ.μ.) στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και άπαντες στο στρατόπεδο των «δελφινιών» είναι σε θέσεις μάχης.

«Ο ΝΟΠ αυτήν την στιγμή είναι το φαβορί, καθώς προέρχεται από ένα δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο με 5 νίκες σε 5 αγώνες», δήλωσε ο 34χρονος Γιώργος Καρράς, ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τέτοιου είδους παιχνίδια τόσο στην Α2 Εθνική, όσο και στην Α1. «Παρόλα αυτά, το παιχνίδι είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο», πρόσθεσε ο έμπειρος πολίστας της ΝΕΠ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σπανούδης και Χατζηγούλας.

Ετοιμη για να διεκδικήσει και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο είναι η ΝΕΠ στο σημερινο (20/11 2μ.μ.) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟ Ρεθύμνου εντός έδρας.
Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και τις ήττες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κώστα Σακκαλή θα παίξει για την πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της πολίστριας της ΝΕΠ, Μαρίας Πετάση: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και ομαδικές, να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε μέσα στην πισίνα. Πιστεύω ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά τότε θα πάρουμε τη νίκη».
Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο της με το σκουφάκι της ΝΕΠ θα κάνει και η Μεξικάνα Λορένα Σάντσες.
Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. και θα το διευθύνουν οι Σπανούδης και Χατζηγούλας.

Υποστήριξη: SilkTech