Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Λίνγκαρντ θέλει να φύγει από τον Ιανουάριο λόγω Μουντιάλ

Παρασκευή, Νοέμβριος 19, 2021 - 10:05πμ

Τον Οκτώβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον Τζέσε Λίνγκαρντ για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας στον Άγγλο επιτελικό χαφ συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές από αυτές που παίρνει τώρα από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε την πρόταση και δεν μοιάζει πρόθυμος να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


Ο Λίνγκαρντ έχει αποφασίσει να αφήσει μόνιμα το «Όλντ Τράφορντ» μετά από 22 χρόνια στις τάξεις του συλλόγου. Μάλιστα ο διεθνής μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει από τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.
Ο Βρετανός άσος θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει, ώστε να βρει ρυθμό και με τις εμφανίσεις του να κερδίσει μια θέση του στην εθνική Αγγλίας που θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Για τον Λίνγκαρντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, τόσο η Μίλαν όσο και η Μπαρτσελόνα.
O Άγγλος μεσοεπιθετικός μετράει μέχρι στιγμής οκτώ συμμετοχές, έχει σκοράρει δυο φορές και έχει μοιράσει μια ασίστ σε συνολικά 154 αγωνιστικά λεπτά. Ο Λίνγκαρντ έχει ξεκινήσει μόλις μια φορά ως βασικός την τρέχουσα σεζόν, στην ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-1) για το League Cup.

Υποστήριξη: SilkTech