Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων ολοκλήρωσε τον πρώτο μήνα λειτουργίας του (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Νοέμβριος 19, 2021 - 12:04πμ
Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων

Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων έκλεισε ένα μήνα αθλητικής παρουσίας και φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αφού απευθύνεται σε κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης!


Ο σύλλογος έχει καθημερινές συναντήσεις και προπονητικά προγράμματα με τα μέλη του στο Νότιο Πάρκο όπου η συνθήκες για τροχοδρόμηση είναι ιδανικές. Ο ΠΟΤ (όπως είναι η συντομογραφία του) αποτελεί πρότυπο συλλόγου στην Ελλάδα αφού καλλιεργεί όλων των ειδών άθλησης με τροχοπέδιλα όπως ταχύτητας, g-slalom, downhill, freestyle. Παράλληλα, καλλιεργεί την παγοδρομία όπου πολλά απο τα μέλη του θα πάρουν μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η ΕΟΧΑ για το 2021-2022.

Όπως αναφέρει η Αντιπρόεδρος του Ομίλου Α. Μπακοπούλου «Στον ΠΟΤ επενδύουμε στην σωστή εκμάθηση και έπειτα στην ένταξη των αθλητών/μελών μας στα τμήματα που επιθυμούν. Δεν γίνεται να μάθει κάποιος να κάνει σωστά και με ασφάλεια rollers αν ο εκπαιδευτής δεν δείχνει το ασκησιολόγιο φορόντας rollers [...]. Φυσικά σε άλλες περιπτώσεις επιβάλλεται να το πάρει απο το χέρι τον μαθητευόμενο και να του δείξει το λάθος του. Επομένως το Α-Ω για κάποιον που ξεκινάει αυτό το νεοφανή άθλημα στην πόλη μας είναι να μάθει δίπλα σε ειδικούς του αθλήματος.»

Επίσης, ανέφερε η ίδια ότι «[...]Εξετάζουμε μέσα στον Ιανουάριο να διεξάγουμε τον πρώτο μαραθώνιο truck σε εσωτερικό χώρο στην Ελλάδα, αν σε περίπτωση που υπάρξει lockdown θα διοργανώσουμε έναν virtual μαραθώνιο σε συνεργασία με την strava.[...] Το ενδιαφέρον του κόσμου μας κάνει διαρκώς να εξετάζουμε νέες εκδηλώσεις και νέα δρώμενα που σχετίζονται γύρω απο τα τροχοπέδιλα και την παγοδρομία.»
Υποστήριξη: SilkTech