Έπεσε η αυλαία του Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Νοέμβριος 17, 2021 - 1:03μμ
Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου U19

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, φόρεσε πάλι τα... καλά του και φιλοξένησε άλλη μία σπουδαία Πανευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση, παίρνοντας άριστα απ' όλες τις Εθνικές Ομάδες του 2 ου Προκριματικού Ομίλου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου U19, τόσο για την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και για την άψογη λειτουργία του Σταδίου.

Την πρόκριση για την επόμενη φάση εξασφάλισαν η Ρωσία και η Γερμανία ενώ η Εθνική μας ομάδα που έχει τεχνικό διευθυντή τον δικό μας Γρηγόρη Γεωργάτο πάλεψε για την πρόκριση μέχρι και την τελευταία αγωνιστικήΗ έντονη παρουσία σκάουτερς μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Κωστίκος και Κώστας Μαλιούφας του ΠΑΟΚ , που παρακολουθούν νέους παίκτες, δίνει το στίγμα της σπουδαιότητας της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας Stanislav Korotaev δήλωσε «ενθουσιασμένος για την επιτυχία της ομάδας του αλλά και που οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αυτό τον υπέροχο αγωνιστικό χώρο» ενώ δεν παρέλειψε να δώσει «συγχαρητήρια στην ΕΠΣΑ για την άψογη διοργάνωση και στους εργαζόμενους του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που κοπιάζουν για να είναι το Στάδιο σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση, αλλά και για την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή των Νήσων Φερόε Elias Rusborg που είπε: «Ήταν μια άψογη διοργάνωση σε έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους που έχουμε παίξει. Σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους απολαμβάνεις το παιγνίδι. Μοναδικό μειονέκτημα ήταν οι μεγάλες μετακινήσεις για τις προπονήσεις μας. Μπράβο Πάτρα, μπράβο Ελλάδα!»

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον τη συνεργασία της με την ΕΠΣΑ, την ΕΠΟ, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων για την προσέλκυση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, στην ιστιοπλοΐα, στην τοξοβολία, στο πινγκ πονγκ, στο μπάσκετ και βέβαια στον στίβο αναδεικνύοντας την πόλη μας σε πρωτεύουσα του.

Υποστήριξη: SilkTech