Ο ΠΣΑΤ μεγαλώνει

Τετάρτη, Νοέμβριος 17, 2021 - 12:33πμ
ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του και έπειτα από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής (Ασπασία Βελονάκη, Κώστας Αλεξόπουλος, Γιώργος Τριανταφυλλίδης), ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή των εξής μελών:

Τακτικά
ΒΡΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ΖΕΡΒΟΥ Χρύσα (CRETA TV), ΗΡΕΙΩΤΗ Δήμητρα (Cosmote TV), ΛΙΩΡΗΣ Γιώργος (Nova Sports), ΜΙΧΟΣ Θωμάς (SDNA),
 ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ Πέτρος (SPORT24), ΣΤΑΥΡΟΥ Χαράλαμπος (SPORT24), ΤΣΙΡΩΝΗΣ Χαράλαμπος (karvasaras), ΧΑΛΚΙΑ Παναγιώτα (METROMEDIA A.Ε.).


Δόκιμα


ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Θανάσης, ΡΙΓΚΟΣ Χριστόφορος Κωνσταντίνος (Agrinio media). Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καλωσορίζει τα νέα Μέλη, στη δύναμη του Συνδέσμου. Σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό (Άρθρο 7, παρ.6β), παρέχεται το δικαίωμα στα μέλη του Συνδέσμου (προθεσμία ενός μήνα) υποβολής ενστάσεων (χρηματικό τέλος 100€) επί της εγγραφής ή μη υποψήφιων μελών, από την ημερομηνία ανακοίνωσής τους. Επί των ενστάσεων επιλαμβάνεται το Μικτό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, οι αποφάσεις του οποίου είναι δεσμευτικές για το Δ.Σ. του Συνδέσμου. Με την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, τα νέα μέλη εγγράφονται στη δύναμη του Συνδέσμου με ημερομηνία την λήψη απόφασης από το Δ.Σ. και παραλαμβάνουν την ταυτότητα Μέλους του ΠΣΑΤ, καταθέτοντας στη Γραμματεία του, την προβλεπόμενη συνδρομή.

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Οι συνάδελφοι εκείνοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον Σύνδεσμο, παρακαλούνται να αποστείλουν (ή προσκομμίσουν) τα απαραίτητα δικαιολογητικά με email: [email protected] στη Γραμματεία του Συνδέσμου. Στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ, μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Η προσθεσμία υποβολής λήγει στις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Υποστήριξη: SilkTech