Το μήνυμα του Πέτρου Σταθάκη μετά την ήττα στην Λευκάδα

Δευτέρα, Νοέμβριος 15, 2021 - 10:05μμ
Πέτρου Σταθάκη

Προσωπική δήλωση του Πέτρου Σταθάκη με αφορμή την άσχημη εμφάνιση στον αγώνα του πρωταθλήματος που έδωσε η ομάδα μας στην Λευκάδα:

Αναλυτικά :

"Κατανοούμε σε απόλυτο βαθμό τα παράπονα του κόσμου μετά τον αγώνα με τον Αίαντα. Προσωπικά αυτό με ευχαριστεί καθώς μόνο έτσι θα καταλάβουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε. Μόνο στις μεγάλες ομάδες οι οπαδοί εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους μετά από νίκες για μία άσχημη εμφάνιση. Και η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι μεγάλη ομάδα. Μετά το Καναλάκι είχα δηλώσει πως θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο κάτι που δεν είδα στην Λευκάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στα Βραχνέικα. Ο Διαγόρας είναι φιλικό σωματείο για εμάς, αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι. Η ομάδα είναι νέα και θέλει το χρόνο της κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει, καθώς στελεχώσαμε αστραπιαία το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα σε διάστημα ημερών. Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου και τη στήριξη του. Ξέρω καλά ότι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να τη βλέπουν στην Γ' Εθνική. Όποιοι αντέχετε, όποιοι μπορείτε, όποιοι θέλετε, ελάτε να βοηθήσετε. Κανείς δεν περισσεύει.

Υ.Γ. Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, το μέλλον όμως βρίσκεται στο χέρι μας.

Υ.Γ. 2 Για να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι, προϋποθέτει πρώτα απ' όλα να έχεις γροθιά, αλλιώς βάρα παλαμάκια!

Υ.Γ. 3 Την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και στα χαμηλά της μέσα από τις πράξεις της και τη γενικότερη λειτουργία της θα μάθουν όλοι να τη σέβονται. Κυρίως εκτός Πατρών, είτε είναι διαιτητές, είτε είναι υπάλληλοι αθλητικής εταιρείας, είτε ότι άλλο θέλουν..."

Υποστήριξη: SilkTech