Τα προβλήματα στο Panachaiki TV

Τρίτη, Νοέμβριος 16, 2021 - 12:04πμ
Panachaiki TV

Η παραγωγή του Panachaiki TV και το τεχνικό προσωπικό ενημερώνει όλους τους συνδρομητές για τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης.

Αναλυτικά :

«Η παραγωγή του Panachaiki TV και το τεχνικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη εικόνα και ήχος από τους αγώνες της Παναχαϊκής αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν δημόσια συγνώμη σε όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας για τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης. 

Κατανοούμε πλήρως τα δικαιολογημένα παράπονα του κόσμου αλλά ζητάμε παράλληλα και την κατανόηση τους καθώς πρόκειται για ένα εγχείρημα που στόχο έχει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και το επίπεδο των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους μας. Για αυτό εξάλλου η ενεργοποίηση του διαδικτυακού καναλιού μας έχει συνέχεια, συνέπεια δεν είναι περιστασιακό και υπάρχει ενημέρωση σε συχνή βάση και στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εκτός από το landing page του Panachaiki TV.

Ως ένδειξη σεβασμού και κατανόησης στα παράπονα του κόσμου, η διοίκηση της ομάδας μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα που θα καλυφθεί ζωντανά, με τον Ναυπακτιακό Αστέρα θα δώσει δωρεάν κωδικό πρόσβασης σε όλους όσοι αγόρασαν το μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα στην τιμή των 5.50 ευρώ. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω e-mail για να ενημερωθείτε για τον κωδικό. 

Όσοι έχουν αγοράσει ετήσια συνδρομή μπορούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν να δουν τον αγώνα on demand, καθώς και τις δηλώσεις και την παρακάμερα. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής και το τεχνικό προσωπικό έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και δεσμεύονται να το λύσουν. Το Panachaiki TV έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο για αυτό και υπάρχουν 1.017 ενεργοί λογαριασμοί και 43 ετήσιες συνδρομές. Οι εγγραφές στην πλατφόρμα προήλθαν στο 43.57 % από το Facebook, στο 18.45 % από την αναζήτηση μέσω Google και 37.98 % από το landing page του Panachaiki TV. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενεργοί λογαριασμοί από όλο τον πλανήτη και χώρες όπως οι: ΗΠΑ, Καναδάς, Ολλανδία, Κολομβία, Αργεντινή, Ιρλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Εσθονία, Τσεχία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία, Σκόπια, Τουρκία, Κύπρο, Αυστραλία! Ο μέσος όρος παρακολούθησης ανέρχεται στα 258.535 δευτερόλεπτα. Οι συνδέσεις έχουν γίνει από όλα τα μέσα όπως smartphones, tablet, Smart TV, υπολογιστή. »

Υποστήριξη: SilkTech