Ράτζα: "Ο Τζόρνταν θα σημείωνε 50 πόντους σε μία κακή μέρα στο σύγχρονο NBA"

Κυριακή, Νοέμβριος 14, 2021 - 4:04μμ
Ντίνο Ράτζα

Ο Ντίνο Ράτζα είχε ένα πράγμα να πει και δεν ήταν ο πρώτος: Στο σύγχρονο NBA ο Μάικλ Τζόρνταν θα σημείωνε 50 πόντους... σε μία κακή μέρα του.


Ο Hall of Famer φόργουορντ/σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην "Marca" και με την κουβέντα να πηγαίνει στο NBA επανέλαβε μία ατάκα που λένε πολλοί πρώην ΝΒΑερς που αγωνίστηκαν στην κορυφαία λίγκα του κόσμου την δεκαετία του 90': Πλέον είναι πιο εύκολο για τους παίκτες να σκοράρουν.
"Οι αγώνες μοιάζουν πλέον με All Star Game. Οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ τις επαφές. Την δεκαετία του 90' υπήρχαν λιγότερα σφυρίγματα και το παιχνίδι ήταν πιο σκληρό" τόνισε αρχικά ο Ράτζα, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αρέσει αυτό που γίνεται στον κόσμο. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπορικότητα και το έχουμε αποδεχθεί. Στο σύγχρονο μπάσκετ ο Μάικλ Τζόρνταν θα σκόραρε 50 πόντους σε μία κακή μέρα του. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών επειδή πέτυχε αυτά που πέτυχε στις ομάδες που ήταν".

Ο Ράτζα στην συνέχεια ρωτήθηκε γύρω από ποιον παίκτη θα έχτιζε μία ομάδα τώρα στο NBA και απάντησε πως "αν έχτιζα μία ομάδα από το μηδέν, θα την ξεκινούσα με τον Ντόντσιτς, τον Αντετοκούνμπο ή τον Κάρι. Έχει αλλάξει το στυλ μπάσκετ πλέον στο NBA και ευνοεί στην προσαρμογή των Ευρωπαίων".

Υποστήριξη: SilkTech