Η Φιορεντίνα ανέβασε απίστευτο video για να κατηγορήσει τον Κιέζα ως... δύτη

Σάββατο, Νοέμβριος 13, 2021 - 8:33πμ
Φεντερίκο Κιέζα

Μία αποβολή που είδε παίκτης της Φιορεντίνα για μαρκάρισμα πάνω στον Φεντερίκο Κιέζα έκανε τους ανθρώπους των βιόλα να βάλουν στο στόχαστρο τον άλλοτε παίκτη τους, ανεβάζοντας ένα κοροιδευτικό video εις βάρος του πριν το... αποσύρουν.


Ο Χουάν Κουαδράδο ήταν ο παίκτης που χάρισε το τρίποντο στην Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο με γκολ από απίστευτη γωνία με το οποίο έριξε στο καναβάτσο την Φιορεντίνα (1-0), όμως εκείνος με τον οποίο "τα έχουν" οι άνθρωποι της Φιορεντίνα δεν είναι ο Κολομβιανός αλλά ένα πρώην δικό τους παιδί.

Ο λόγος για τον Φεντερίκο Κιέζα, με τους βιόλα να προκαλούν αίσθηση στον κόσμο των social media ανεβάζοντας video στον επίσημο λογαριασμό τους στο Tik Tok όπου ουσιαστικά κατηγορούν τον Ιταλό διεθνή μεσοεπιθετικό πως αντί για ποδοσφαιριστής έγινε... δύτης.Πρόκειται για μία φάση λίγο πριν το φινάλε όταν κέρδισε φάουλ σε μαρκάρισμά του από τον Μιλένκοβιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες και την Φιορεντίνα να παίρνει το αίμα της πίσω μέσω του Tik Tok.

Υποστήριξη: SilkTech