Ρεάλ: Το εντυπωσιακό τερέν του «Μπερναμπέου» και η ανασυρόμενη οροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Νοέμβριος 10, 2021 - 10:04πμ
«Σαντιάγο Μπερναμπέου»

Την περασμένη εβδομάδα, η Ρεάλ εξέπληξε όλους τους φιλάθλους της στα κοινωνικά δίκτυα με ένα βίντεο που προσομοίωσε τη λειτουργία του ανασυρόμενου χλοοτάπητα του νέου «Μπερναμπέου».


Συγκεκριμένα, θα διαθέτει αγωνιστικό χώρο που μπορεί να αφαιρεθεί μετά από αγώνες και έτσι η ομάδα μπορεί να διοργανώνει άλλες εκδηλώσεις που δεν θα σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, όπως συναυλίες, αγώνες τένις, μπάσκετ, NFL ακόμα και πασαρέλες.
Τα έργα στο γήπεδο των Μαδριλένων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Από τώρα έως και το τέλος του έτους, ο πιο σημαντικός παράγοντας στις εργασίες ανακαίνισης θα είναι η οροφή του γηπέδου, η οποία θα είναι ανασυρόμενη.
Το αποτέλεσμα σαφέστατα θα είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς η νέα οροφή θα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ και η εξωτερική πλευρά του γηπέδου θα μπορεί να παίρνει το χρώμα που οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν, όπως συμβαίνει και στο «Αλιάνζ Αρίνα» την έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «nuevoestadiobernabéu» το χρώμα των καθισμάτων θα είναι κοντά στο σκούρο μπλε, στο ίδιο στυλ με αυτό του νέο γήπεδο της Τότεναμ, παρά το γεγονός ότι στην αρχή εξεταζόταν το ενδεχόμενο να χρωματιστούν σε λευκό. Στόχος των «μερένγκες» είναι τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Υποστήριξη: SilkTech