Μπαρτσελόνα: «Έκοψε» τους πρώτους δύο ο Τσάβι

Τετάρτη, Νοέμβριος 10, 2021 - 9:05πμ
Τσάβι

Από τη Δευτέρα (8/11) ξεκίνησε με κάθε επισημότητα η εποχή του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Πλέον ο Ισπανός θα επιβάλει τους δικούς του κανόνες στους «Μπλαουγκράνα» με τα δεδομένα να αλλάζουν από σήμερα (9/11) κιόλας. Οι παίκτες πήγαν για προπόνηση δύο ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες καρατομήσεις από την πρώτη ομάδα.


Πιο συγκεκριμένα δεν θα συνεχίσουν στην πρώτη ομάδα των Καταλανών ο επικεφαλής φυσιοθεραπείας, Χουάνχο Μπράου και ο επικεφαλής εκγύμνασης, Άλμπερτ Ρόκα, οι οποίοι πληρώνουν το «μάρμαρο» για τη σωρεία μυικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Αμφότεροι ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί για τις εξελίξεις και σύντομα θα μετατεθούν σε άλλες θέσεις στον σύλλογο, όμως όχι στην πρώτη ομάδα.
Αντικαταστάτης του Μπράου θα είναι ο Κάρλες Νογκουέρα, ο οποίος ανήκε στο επιτελείο του Τσάβι και στην Αλ Σαντ, ενώ στη Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει ο φυσιοθεραπευτής Τζάουμε Μουνίλ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια άνηκε στο επιτελείο της εθνικής Ισπανίας στο ποδόσφαιρο σάλας. Τη θέση του πικεφαλής εκγύμνασης αναμένεται να αναλάβει ο Ιβάν Τόρες.

Υποστήριξη: SilkTech