Πατέρας προπονητή τένις: «Του την πέφτουν μανάδες και πιτσιρίκια, πόσο να αντισταθεί»

Τρίτη, Νοέμβριος 9, 2021 - 1:03μμ
Τένις

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι ένας νεαρός προπονητής του τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών. Ωστόσο, ο πατέρας του 35χρονου προπονητή δίνει τη δική του διάσταση στα γεγονότα.

Υποστηρίζει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του. «Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη», τόνισε μιλώντας στο Mega.

Συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Ο πατέρας του προπονητή επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά, με δεδομένο ότι -όπως ισχυρίζεται- υπήρχε η συναίνεση της 14χρονης μαθήτριας. 

 «Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή που είναι ωραίος και άνετος.... Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί», ανέφερε ο πατέρας του προπονητή σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής συνέντευξης. 

Υποστήριξη: SilkTech