Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο: Ο Τζο Μπάιντεν αποθέωσε τον Έλληνα σταρ

Τρίτη, Νοέμβριος 9, 2021 - 11:05πμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, στο περιθώριο της επίσκεψή τους στο Λευκό Οίκο.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμνπο και οι Μπακς βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Τζο Μπάιντεν μοίρασε συγχαρητήρια στα στους Μπακς, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον μεγάλο σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο αποθέωσε.
"Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές του 2020/21 του ΝΒΑ, τους Μιλγουόκι Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν κάτω με δύο ήττες, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε.
Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μιλγουόκι Μπακς (γελάει). Τώρα ξεκινάς! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο.

Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων”.

Είναι μεγάλη τιμή που υποδέχομαι τους Μιλγουόκι Μπακς σήμερα στον Λευκό Οίκο. Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είστε σήμερα εδώ”.

Υποστήριξη: SilkTech