Μίλαν: Οι οπαδοί της απάντησαν με προσβλητικό πανό στον πανηγυρισμό του Τσαλχάνογλου

Τρίτη, Νοέμβριος 9, 2021 - 2:05μμ
Χακάν Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πέρασε τέσσερα έξτρα παραγωγικά χρόνια με τη φανέλα της Μίλαν (32 γκολ σε 172 συμμετοχές), όμως το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει τον Ρουβίκωνα και να μετακομίσει στην Ίντερ, για να διαγράψει εντελώς το παρελθόν του μέσα σε ένα βράδυ όταν και σκόραρε στο πρώτο του Derby della Madonnina ως νερατζούρο.


Το έκανε μάλιστα με προκλητικό τρόπο αφού έβαλε τα χέρια του στα αυτιά του κάνοντας πως δεν ακούει την Curva Sud (πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους της Μίλαν) την οποία είχε πίσω του ενώ συνέχισε να "πειράζει" τους τιφόζι της πρώην ομάδας του μετά το ματς γράφοντας στο Instagram: "I M Hakan, I M Inter" (Είμαι ο Χακάν, είμαι η Ίντερ)

Ο πανηγυρισμός του την ώρα του ματς έκανε τον Αλεσάντρο Φλορέντσι να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να τον επιπλήξει, ενώ μία ημέρα αργότερα υπήρξε μία ακόμα πιο σκληρή απάντηση προς τον Τούρκο διεθνή μεσοεπιθετικό που είχε την υπογραφή οπαδών των ροσονέρι.
Αυτή ήρθε μέσω ενός πανό που κρεμάστηκε στην Γέφυρα του Ποντέλο στο Μιλάνο, που έγραφε το εξής: "Θάρρος δεν είναι να αναλαμβάνεις να χτυπήσεις ένα πέναλτι μετά από 10 λεπτά αλλά να μένεις με τη γυναίκα σου αφού σε απάτησε. Άνθρωπος για σκ@τ@".

Υποστήριξη: SilkTech