Βόρεια Προάστια: Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών

Δευτέρα, Νοέμβριος 8, 2021 - 2:41μμ

Ένας προπονητής του τένις συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία για την σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του, μετά τις καταγγελίες γονέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος προπονητής, συνελήφθη στα βόρεια προάστια από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων. 

 Ο άνδρας κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριες ηλικίες 13 ετών. Τα κορίτσια ήταν εκείνα που μίλησαν στους γονείς τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο ίδιος προπονητής έχει πράξει παρομοίως και με άλλες αθλήτριές τους. 

Οι γονείς των δύο παιδιών κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων. 

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο προπονητής συνελήφθη την Πέμπτη, και κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

 «Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Υποστήριξη: SilkTech