Αντβέρπ - Φενέρμπαχτσε 0-3: Πρώτη νίκη και απειλή για Ολυμπιακό

Παρασκευή, Νοέμβριος 5, 2021 - 10:04πμ
Αντβέρπ - Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 3-0 της Άντβερπ στο Βέλγιο, σημειώνοντας όλα τα γκολ της στο 1ο ημίχρονο, με συνέπεια να μειώσει στο βαθμό την απόσταση από τον Ολυμπιακό στον 4ο όμιλο του Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε "καθάρισε" πολύ εύκολα την Άντβερπ στο Βέλγιο και με το 3-0 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Europa League μείωσε την απόσταση από τον Ολυμπιακό στον πόντο.

Οι Τούρκοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, με δύο όμορφα πλασέ. Αρχικά από τον Μερτ Γιαντάς και στη συνέχεια με τον Μαξ Μέγερ έπειτα από 1-2 με τον Μεργκίμ Μπερίσα.

Οι αποσβολωμένοι Βέλγοι δεν αντέδρασαν, αντιθέτως οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα έμοιαζαν να φλερτάρουν περισσότερο με το επόμενο γκολ στον αγώνα. Τελικά το βρήκαν με τον Μπερίσα πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγωνα.

Το 2ο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Άντβερπ ούτε σε αυτό κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και να διεκδικήσει κάτι. Ο Μπερκέ Εζέρ που βρέθηκε στο τέρμα της Φενέρμπαχτσε λόγω τραυματισμού του Αλτάι Μπαγιντίρ χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μόλις δύο εύστοχα σουτ.

Ο Δημήτρης Πέλκας πέρασε στον αγώνα στο 80ό λεπτό κι ενώ όλα είχαν κριθεί υπέρ των Τούρκων.

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ, Μπατέιγ (77' Μπαλικουισά), Αλμέιδα, Ντε Λατ, Βάινς, Χέρκενς (68' Ντουομό), Βεστράτε, Γιουσούφ (46' Ντεσολέιγ), Μανουέλ (62' Μιγιόσι), Φρε, Φίσερ (61' Σαματά)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Εζέρ, Τισεράν (73' Σάλαϊ), Κιμ, Νόβακ, Καντιόγλου (73' Σανγκαρέ), Γιαντάς (65' Ζάιτς), Σόσα (80' Πέλκας), Μέγερ, Οσαγί Σάμιουελ, Καχβετζί (65' Ρόσι), Μπερίσα

Υποστήριξη: SilkTech