Ρόμα - Μίλαν: Μεγαλείο Ζλάταν, 400 γκολ σε πρωταθλήματα με απευθείας φαουλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Οκτώβριος 31, 2021 - 11:04μμ
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

«Στρογγυλός» Ζλάταν με σπουδαίο παράσημο, έφτασε τα 400 γκολ σε πρωταθλήματα και τα 150 στη Serie A και μάλιστα, με φοβερό απευθείας φάουλ για το 1-0 της Μίλαν κόντρα στη Ρόμα!


Ήταν Οκτώβριος του 1999 όταν πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάλμε. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τότε ότι ο teenager Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνέχιζε να «καρφώνει» τα αντίπαλα δίχτυα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής 22 χρόνια αργότερα, μέχρι να φτάσει τα 400. Κι όμως, ο «Ίμπρα-Κατάμπρα», ανήμερα του Halloween έπιασε το τρομερό αυτό ορόσημο καριέρας και δεν θα μπορούσε να βρει πολλούς καλύτερους τρόπους από ένα απευθείας φάουλ!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ εκτέλεσε χαμηλά και με πολλά φάλτσα, μπερδεύοντας τον Ρούι Πατρίσιο ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, για το 1-0 της Μίλαν κόντρα στη Ρόμα. Έτσι, αυτό ήταν το γκολ Νο150 στη Serie A με ΜίλανΊντερ και Γιουβέντους και το Νο400 στα πρωταθλήματα Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Αγγλίας, Ολλανδίας και ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1999 που πέτυχε το πρώτο, ήταν γεννημένοι μόλις οι 74 στους 489 παίκτες της φετινής Serie A!

Υποστήριξη: SilkTech