Φιορεντίνα - Σπέτσια 3-0: «Καυτός» Βλάχοβιτς (BINTEO)

Κυριακή, Οκτώβριος 31, 2021 - 10:09μμ
Φιορεντίνα - Σπέτσια

«Όργια» από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς κόντρα στη Σπέτσια, με χατ-τρικ σε μισή ώρα μετέτρεψε σε περίπατο το απόγευμα για τη Φιορεντίνα (3-0) και την οδήγησε στο -1 από την τετράδα, φτάνοντας τα 25 γκολ στο 2021!


Έχει ακούσει πολλά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα άλλαξαν στάση απέναντί του επειδή αρνείται να ανανεώσει και «ακούγεται» για Γιουβέντους, αλλά μέσα στο χορτάρι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς τους αναγκάζει να πίνουν... νερό στο όνομά του. Ο 21χρονος θηριώδης φορ «οργίασει» απέναντι στη Σπέτσια με χατ-τρικ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Βιόλα στη νίκη που τους φέρνει πια σε απόσταση -1 από την τετράδα!

Με εύστοχο πέναλτι στο 44' και δύο άψογα τελειώματα εντός περιοχής σε... ισπανικές δημιουργίες των Οντριοθόλα (62'), Καγιεχόν (74'), ο Σέρβος «killer» έφτασε τα 8 γκολ στη σεζόν πιάνοντας τον εξίσου «καυτό» Τζιοβάνι Σιμεόνε της Βερόνα στη 2η θέση των σκόρερ. Πολύ περισσότερο, ισοφάρισε ρεκόρ 60 και πλέον χρόνων, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Φιορεντίνα με 25 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος από τον Κουρτ Ρόλαντ Χάμριν το μακρινό 1960 (27)!

Υποστήριξη: SilkTech