Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδός της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων

Κυριακή, Οκτώβριος 31, 2021 - 2:04μμ
Δημήτρης Αβραμόπουλος

Τον πρ. Υπουργό Εξωτερικών & Αμύνης και Ευρωπαίο Επιτρόπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο συνάντησε στο καράβι για την Ζάκυνθο, η αποστολή της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων, που ταξίδευε στον νησί του Ιονίου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ζακύνθου στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Ο κ. Αβραμόπουλος μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων και τον αντιπερειφεράρχη Ιονίων Νήσων κ. Κωνσταντίνο Καποδίστρια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων, συνομίλησε με της αθλήτριες και τους συνοδούς, ενώ υποσχέθηκε οτι θα βρεθεί και στον δημοτικό στάδιο του νησιού για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Μάλιστα πήρε τηλέφωνο και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο, για να του εκφράσει την μεγάλη του χαρά που συνοδεύει την ομάδα του ιστορικού τόπου των Καλαβρύτων, αλλά και συμπατριώτες όπως δήλωσε, αφού έλκει καταγωγή εκτός από την Αρκαδία και από τα Καλάβρυτα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε, θα βρεθεί σύντομα στα Καλάβρυτα.

Να σημειώσουμε οτι η αποστολή της ομάδας των Καλαβρύτων, έφτασε στην Ζάκυνθο, όπου την περίμεναν Προπονητής και μέλη της διοίκησης της ομάδας της Ζακύνθου. 

Πηγή: kalavrytanews

Υποστήριξη: SilkTech