Ακόμη δύο απινιδωτές στο ΠΕΑΚ Πάτρας

Σάββατο, Οκτώβριος 30, 2021 - 1:03μμ
ΠΕΑΚ Πάτρας

Ακόμη δύο απινιδωτές προστίθενται στη διάθεση των αθλητικών Σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και οι οποίοι παραδόθηκαν στον Πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης.

Πρόκειται για δύο σύγχρονης τεχνολογίας αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστών Γυμναστηρίων «Δ.Τόφαλος» και «Κ. Πετρόπουλος» αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως στη διάθεση των Σωματείων είναι ήδη εγκατεστημένος απινιδωτής και στο Κολυμβητήριο «Α.Πεπανός»

Για την προμήθεια των δύο μηχανημάτων δεν υπήρξε δαπάνη, αφού προσφέρθηκαν δωρεάν από την εταιρεία «Βεργής Κωνσταντίνος και σία Ο.Ε.» την οποία τόσο ο κ. Παπαδημάτος, όσο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης ευχαριστούν δημόσια.

Η πλήρης κάλυψη των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας με απινιδωτές, αποτελούσε σημαντική προτεραιότητα για τον πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο και την Διοίκηση, έτσι ώστε τα Σωματεία να έχουν στη διάθεσή τους τα μέσα για την προστασία των αθλητών.

«Η  διασφάλιση του αγαθού της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας οφείλει να παραμείνει ζήτημα πρώτης προτεραιότητας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Παπαδημάτος ευχαριστώντας την εταιρεία «Βεργής Κωνσταντίνος και σία Ο.Ε.» λέγοντας:
«Επιβεβαιώνεται πως πάντα υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες  χωρίς να έχουν απολαβές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο κ. Βεργής τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για τη δωρεά των δύο απινιδωτών.

Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη δωρεά προκειμένου να είναι ωφέλιμη για την ασφάλεια των αθλουμένων»
Πλέον και οι τρεις εγκαταστάσεις μας θέτουν στη διάθεση των Σωματείων απινιδωτές».
Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βεργής τόνισε πως η δωρεά ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για το ΠΕΑΚ και το έργο του Προέδρου και της Διοίκησής του τα τελευταία χρόνια.
«Και εγώ από την δική μου πλευρά θα ήθελα να συνδράμω έτσι ώστε οι αθλητές και το σύνολο των χρηστών των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ να είναι ασφαλείς και υγιείς" υπογράμμισε ο κ. Βεργής

Υποστήριξη: SilkTech