Τραμπζονσπόρ - Ρίζεσπορ 2-1: Με την αύρα του Μπακασέτα

Σάββατο, Οκτώβριος 30, 2021 - 12:04πμ
Τραμπζονσπόρ - Ρίζεσπορ

Η Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα βρέθηκε να χάνει από τη Ρίζεσπορ αλλά τελικά γύρισε το ματς στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 2-1 και πήρε ένα ακόμη τρίποντο, παρέμεινε πρώτη και πήγε στο +7 από τη δεύτερη Χατάισπορ.


Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη πήρε ένα ακόμη τρίποντο, αν και δύσκολα επί της Ρίζεσπορ με 2-1 μετά από ανατροπή και πήγε στο +7 τη διαφορά της από τη δεύτερη Χατάισπορ.

Οι γηπεδούχοι με τον Σιώπη στο αρχικό σχήμα και τον Μπακασέτα στον πάγκο λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στη διάρκεια της εβδομάδας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22' μετά από εκτέλεση πέναλτι του Τζόκοβιτς.

Με πέναλτι απάντησαν και οι γηπεδούχοι με τον Ταβάρες στο 43' να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος ο Μπακασέτας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65' και οκτώ λεπτά αργότερα η Τράμπζοσπορ πέτυχε και δεύτερο γκολ για να γράψει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Τοκέζ, Ιέ, Χούγκο, Τρόντσεν (77' Ντενσβίλ), Σιώπης (65' Μπακασέτας), Οζντεμίρ (46' Ενκουάμε), Ομούρ, Χάμσικ, Ζερβίνιο (14' Κορνέλιους), Ταβάρες (77' Ασάν).

ΡΙΖΕΣΠΟΡ: Ακάν, Μπαιάνο, Χόλμεν, Αί, Σέρτελ, Σάμπο, Ντζόκοβιτς (80' Χαμέτ), Μπολασί (66' Μπόιντ), Μπολντρίν (67' Πιρί), Ουμάρ (80' Ρεμί), Πονγιανπάλο (85' Νταμπό).

Υποστήριξη: SilkTech