Θέλτα - Σοσιεδάδ 0-2: Ακάθεκτοι στην κορυφή οι Βάσκοι

Παρασκευή, Οκτώβριος 29, 2021 - 3:05μμ
Θέλτα - Σοσιεδάδ

Ακόμη μια πειστική εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την εντυπωσιακή Σοσιεδάδ που επικράτησε 2-0 της Θέλτα στο Βίγκο και σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή της La Liga.

Δεν... ξεφουσκώνει με τίποτα η εντυπωσιακή Σοσιεδάδ που επικράτησε (και) στην έδρα της Θέλτα με 2-0 και ανέβηκε εκ νέου στο πρώτο σκαλί της La Liga. Οι Βάσκοι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο την φετινή σεζόν και χάρη σε ακόμα μια πειστική - αποτελεσματική εμφάνιση παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών και οδηγούν την κούρσα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά το «στείρο» πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ίσακ στο 55΄. Ο Σουηδός φορ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε πρώτο χρόνο και πήρε το ριμπάουντ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάλει τους Βάσκους σε θέση οδηγού.

Η Θέλτα δεν είχε αντίδραση και είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, γεγονός που κατέστησε το δεύτερο γκολ της Σοσιεδάδ απλώς θέμα χρόνου. Τελικά με κεφαλιά του Ελουστόντο (80') οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και κλείδωσαν τη νίκη, διατηρώντας παράλληλα για έβδομη φορά απαραβίαστη την εστία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Υποστήριξη: SilkTech