Χάαλαντ: Φόβοι ότι θα επιστρέψει το 2022 λόγω τραυματισμού

Παρασκευή, Οκτώβριος 29, 2021 - 10:04πμ
Έρλινγκ Χάαλαντ

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του 2021, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στον καμπτήρα του ισχίου του.


Πριν από μερικές ημέρες ο Χάαλαντ επέστρεψε στα γήπεδα, αφήνοντας πίσω του τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αφήσει εκτός για 27 ημέρες.

Ωστόσο, ο Νορβηγός επιθετικός, τραυματίστηκε εκ νέου στον καμπτήρα του ισχίου του. Βέβαια, ο προπονητής των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε, υποστήριξε ότι τραυματισμός του είναι σε διαφορετικό σημείο σε σχέση με αυτό που τον ταλαιπώρησε προ εβδομάδων, μ' αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Σύμφωνα όμως με την «Bild», ο 21χρονος επιθετικός ο οποίος έως τώρα μετράει 13 γκολ και 4 ασίστ σε 10 αγώνες, ενδέχεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από το νέο έτος. Μάλιστα, στενός φίλος της οικογένειας Χάαλαντ, επιβεβαίωσε μέσω των δηλώσεων του ότι: «ο αγώνας με τον Άγιαξ την περασμένη Τρίτη) ίσως να είναι ο τελευταίος αγώνας για τον Χάαλαντ φέτος».

Υποστήριξη: SilkTech